Web dizajn

Ostavite snažan i pozitivan uticaj na Vaše potencijalne kupce i klijente.

Dobar web sajt će Vam omogućiti da ostavite snažan pozitivan uticaj na Vaše potencijalne kupce i klijente. Svima je poznata izreka ,,Prvi utisak je trajan.”, zato je tim MediaMark tu da Vaš sajt pretvori u digitalnu sliku koja ne samo da će privući Vašu publiku, već će ih navoditi na ponovnu posetu.Tu smo da kroz prilagodljiv, jednostavan i zabavan način predstavimo Vaše poslovanje.Tu smo da postavimo adekvatnu i čvrstu  osnovu, koja će biti Vaša odskočna daska.

O čemu posebno vodimo računa?

Svaki sajt mora biti okrenut prema UIX dizajnu, tj. da bude okrenut korisničkom iskustvu. Sajtove koje naš tim izrađuje su prvenstveno lako upotrebljivi, imaju jednostavnu i praktičnu navigaciju. Radimo na pružanju sjajnog korisničkog iskustva kako na kompjuteru, tako i na tabletu i mobilnom telefonu.

 

Koji je naš proces?

Hosting

Za posedovanje web sajta potrebne su dve stvari: domensko ime i prostor skladištenja fajlova sajta tj.hosting. Ono o čemu vodimo računa je da uz hosting pakete dobijete najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i pouzdanost skladištenja i zaštitu Vaših fajlova. Tu smo da Vam pružimo sigurnost.

Web design

Za postizanje Vaših ciljeva, vredno i marljivo radimo na prikupljanju informacija i iste estetski raspoređujemo na sajtu. Trudimo se da klijenti u 3 klika dođu do željenih informacija. Svima je poznato da je vreme novac, a mi putem web dizajna, vreme potencijalnih klijenata pretvaramo u vreme u kome budimo njihovu želju i potrebu da kupuju i koriste.

Responsive dizajn

Okruženi smo mnoštvom pametnih uređaja. Kroz prilagodljiv sadržaj, profesionalno izrađujemo web sajtove za bilo koji od tih pametnih uređaja, bilo da se radi o kompjuterima, tabletima ili mobilnim uređajima. Uspešno upravljamo informacijama i podelom istih za pametne uređaje, jer su kompjuter, tablet i mobilni telefoni uređaji koji imaju drugačije zahteve, a koje treba ispuniti.

Seo optimizacija

Svakodnevno aktivno radimo na optimizaciji tehničkog koda i ključnih reči. Ažuriramo sadržaj i primenjujemo tehnološka unapređenja. Mi pratimo trendove, mogućnosti, a Vi dobijate visoku poziciju na pretraživačima.