O nama

naš tim

Upoznajte nas !

Tim MediaMark, sa sedištem u Novom Pazaru je tim mladih, ambicioznih i posvećenih ljudi, koji marljivo rade na izgradnji uspešnijeg i  unosnijeg poslovanja, kako velikih kompanija, tako i malih biznisa. Naš cilj je da upravo Vaše poslovanje izdvojimo  i da ga predstavimo u najboljem svetlu.

Koji je naš princip rada?

Ono što Vi želite je naš cilj. Ono što je Vama bitno, nama je osnov za dalje. Vaše vizije o poslovanju su naše misije ka ostvarenju istih.

Istraživanje

Zajedno u razgovoru sa Vama , dolazimo do informacija neophodnih za razvoj strategija.

Planiranje

Pravimo detaljan plan sprovođenja strategija, biramo kanale i način komunikacije na istim.

Realizacija

Plan sprovodimo u akciju, i aktivno radimo na realizaciji u planiranom vremenskom periodu

Praćenje

U celokupnom planu koji se realizuje, aktivno radimo na praćenju učinka.

Inovativnost i kreativnost

Digitalno doba nosi sa sobom dosta brzih promena. Ono što Vam je donosilo benefite, u kratkom vremenskom periodu može prerasti u kočnicu daljeg napretka. Novi horizonti, nove ideje i novi vidovi su pozitivnosti koje uspešno otklanjaju monotoniju i ustaljenost kako poslovanja, tako i svakodnevnog života. Vođeni željom da pružimo nešto drugačije, stremimo da inovacijama pospešimo poslovanje i odnos sa našim klijentima.

Ako posmatramo kreativnost kao vid umetnosti, granica koja je postojala između nje i poslovanja je odavno postala nevidljiva, ona ne postoji. Danas je nemoguće zamisliti posao bez kreativnosti, jer ono budi emociju i podstiče na razmišljanje posmatrača, kao što je to oduvek i činila. Kreativnošću pružaš, objašnjavaš i poklanjaš ono najlepše, najdublje i najbolje u digitalnom svetu, jer ono što je već viđeno, ne predstavlja ništa do puke kopije. Zato radimo na novim stvarima i otvaramo zajedno nove vidike.

Angažujte nas

Napravimo internet boljim mestom

Kontaktirajte nas