Grafički dizajn

Prisustvo grafičkog dizajna u našem okruženju

Grafički dizajn je prisutan svuda oko nas. To je bilo koji vizuelni medij koji u osnovi predstavlja komunikaciju, bilo da se radi o brošurama, flajerima ili pak PowerPoint prezentacijama. Kroz sliku, grafiku i tekst, kreiramo jasnu i autentičnu priču i poruku, a sve u cilju privlačenja potencijalnih korisnika.

Usluge koje nudimo

Brošure

Dizajn web stranica

Plakati i posteri

Etikete

Vizit karte

Print dizajn

Bilbordi

Korporativni pokloni

Katalozi

Korporativni identitet

Jelovnici i cenovnici

Memorandumi

Kancelarijski materijal

Web baneri

PowerPoint prezentacije

Logo dizajn

Tu smo da Vam pomognemo, da osmislite Vas vizuelni identitet.

U moru elemenata koji utiču na adekvatno, profesionalno i konkurentsko poslovanje, posebno se treba izdvojiti vizuelni identitet kao jedan od primarnih elemenata. Vizuelni identitet je komunikacija bez reči, on nosi emociju i nevidljivu poruku o Vama. Njegovi primarni elementi su: naziv kompanije, logo, korporativne boje i korporativna tipografija.

On se svakako ne prožima samo kroz celokupni izgled sajta, instagram, facebook stranice i drugih kanala digitalne promocije, već i kroz brošure, flajere, bilborde, kataloge, vizit karte  i zato interesantan, originalan i adekvatan vizuletni identitet će Vaše poslovanje staviti u fokus i pospešiti njegovu prepoznatljivost. MediaMark je tu Vam pomogne, da osmislite Vaš vizuelni identitet i da ga na adekvatan način sprovede kroz kanale oglašavanja, kako digitalne, tako i tradicionalne.

Angažujte nas

Napravimo internet boljim mestom

Kontaktirajte nas