Digitalni marketing

Da li je vreme da poboljšate digitalni marketing Vašeg brenda?

Za digitalno doba, u kom živimo, jedna od glavnih karakteristika je pretraga i potražnja na internetu. U šetnjama usled kojih odlučujemo da posetimo neku radnju , retko se odlučujemo da kupovinu obavimo tog trenutka. Naša potražnja za nekim proizvodom ili uslugom počinje i preko interneta, gde ispitujemo dostupnost datog artikla, usluge i razliku cene.

Upravo višestrana i robusna strategija digitalnog marketinga pomaže da se  Vaše poslovanje odabere kao najkorektnije, najbolje i najprivlačnije. Kroz digitalni marketing Vam pomažemo da izgradite imidž koji će Vas držati u  vrhu svesti Vaših potencijalnih klijenata. Naš tim je u toku sa svakodnevnom efikasnom strategijom i novonastalim kanalom, kako biste se našli pred publikom pre konkurencije.

Koji je naš princip rada?

Istraživanje

Zajedno u razgovoru sa Vama, dolazimo do informacija neophodnih za razvoj strategija.

Planiranje

Pravimo detaljan plan sprovođenja strategija, biramo kanale i način komunikacije na istim.

Realizacija

Plan sprovodimo u akciju, i aktivno radimo na realizaciji u planiranom vremenskom periodu.

Praćenje

U celokupnom planu koji se realizuje, aktivno radimo na praćenju učinka.

Načini oglašavanja

SEO optimizacija

SEO prakse u MediaMark-u su inovativne, transparentne i dosledne. Kombinujemo isprobane i istinite strategije sa najnovijim tehnikama i platformama, kako bismo Vam obezbedili vidljivost, a samim tim i  uspeh Vašeg brenda.

Statistika govori da  89% korisnika odluku o kupovini započinje na pretraživačima. Tim MediaMark kroz kvalitetne web sadržaje, sjajnog korisničkog iskustva, jednostavnih navigacija i ostalih  SEO faktora, nudi dosledne i trajne rezultate. Na Vama je da nas informišete o željenom dosegu , da li se radi o međunarodnom nivou, državi ili pak samo  lokalnom nivou. Kroz advekvatnu SEO optimizaciju, znatiželjni klijenti  postaju lojalni klijenti, kroz proces koji se ne prekida, već kroz proces koji traje.

Stupite u kontakt sa nama još danas. Tu smo da Vam pomognemo.

Oglašavanje putem pretaživača predstavlja moćno sredstvo. Uz dobro ciljanu kampanju, veoma brzo i lako možete postići željene rezultate. Plaćenim pretraživanjem možete predstaviti svoje poslovanje ljudima do kojih Vi želite da dođete.

Kada pokrećete novi biznis, ili novi proizvod, čekate mesecima da se ljudi pojave. Pomoću plaćenog oglašavanja, brzo postižete rezultate i potencijalni klijenti Vas lako pronalaze. Naš tim ima dugogodišnje iskustvo u isporuci plaćenih oglasa u pretragama preduzećima poput Vašeg. Uz nas lako dolazite do najkvalifikovanijih klijenata i brzo ostvarujete povraćaj uloženih sredstava.

 

Plaćena pretraživanja

Oglašavanje na društvenim mrežama  

Oglašavanje na društvenim mrežama je idealno za privlačenje novih, potencijalnih kupaca. Kroz društvene mreže lako informišete i podsećate ljude o Vašem poslovanju, o Vašim vrednostima, novitetima, uslugama i ostalim stvarima zbog kojih Vas upravo oni ‘vole’.

Pažljivim ispitivanjem i kroz adekvatne slike, opise, hashtagove i plaćene oglase, garantujemo uspeh i svakodnevnu prisutnost.

Facebook marketing je jedan od primarnih marketinških alata za oglašavanje. Adekvatna i precizna ciljana publika, uz sadržaj prilagođen istoj, može Vam doneti sjajne rezultate. Tim MediaMark realizuje Vaše ciljeve kroz prilagođen plan za buduće kampanje. Tu smo da optimizujemo sadržaj prema lokaciji, vremenu, starosnoj grupi i da Vas ujedno izveštavamo o učinku.

Facebook marketing   

Instagram
marketing  

Osmina svetske populacije se nalazi na Instagramu. Vizuelno predstavljanje Vašeg poslovanja će kod potencijalnih klijenata izazvati instant reakciju, a naš tim je tu da reakcija uvek bude usmerena ka poboljšanju i predstavljanju Vašeg biznisa u najboljem svetlu.

Tu smo da kroz kreativnost, novine i kroz uzbudljiv sadržaj plasiramo Vašu jedinstvenu priču.

Angažujte nas

Napravimo internet boljim mestom

Kontaktirajte nas